Sisällön alku

Seudullisen Lastun käyttö

Tietokantojen yhdistämisestä johtuen PIN-koodisi on saattanut vaihtua. Mikäli sinulla on ongelmia Lastuun kirjautumisessa, tutustu oheiseen ohjeeseen tai ota yhteyttä omaan kirjastoosi.

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat yhdistettiin ja nyt voit lainata samalla kortilla kaikissa kirjastoissa. Palautukset voit samoin jättää mihin tahansa kirjastoon vaikka työ- tai mökkimatkan varrella. Voit myös tehdä varauksia ja ne kuljetetaan sinulle maksutta haluamaasi noutopisteeseen. Huomaa kuitenkin, että noutamatta jätetyistä varauksista veloitamme 2 euroa. Muista siis noutaa varauksesi ajoissa.


Asiakastietojen
yhdistämisen myötä myös osoitetiedoissa on tapahtunut muutoksia, varmista siis kirjastossa, että omat tietosi ovat oikein ja posti löytää jatkossakin perille.


mukaisesti Lastu-verkkokirjaston toimimattomuus ei vapauta mahdollisesti kertyvistä myöhästymismaksuista. Lainoja voi uusia puhelimitse tai käymällä kirjastossa. 


Pahoittelemme muutosten aiheuttamia ongelmia.
Kirjalaatikko
  

Asiakkaiden kommentit

Kommentin kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista.

 1. ronja 22.7.2016 21:01:51
  Ilmoita ronjan kommentit. Paljon monimutkaisempi kirjautuminen kuin aikaisemmin. Kirjojen uusiminen vei aikaisemmin alle 1mun. Nyt reitin etsiminen vie yli 5min
 2. Verkkokirjaston_ylläpitäjä 23.5.2016 10:56:55
  Ilmoita Verkkokirjaston_ylläpitäjän kommentit. Itseasiassa kirjautumisessa ei ole suurelle osalle asiakkaita tullut mitään muutosta entiseen. Osa asiakkaista joutuu päivittämään tietokantojen yhdistämisessä vaihtuneen PIN-koodin kerran, jonka jälkeen tili toimii jälleen normaalisti.
 3. kansimatkustaja 22.5.2016 18:32:48
  Ilmoita kansimatkustajan kommentit. jopas meni kirjautuminen hankalaksi verrattuna aikaisempaan

Muistilista

Sinulla on 0 teosta muistilistassa.

Näytä muistilista